NYHETER

Nedja

Nedja er en artist og låtskriver med røtter fra Nord-Afrika og Skandinavia. Hun leker med ulike sjangre, og identifiserer seg som “musikalsk schizofren”. 2018 var et hektisk år: Hun slapp sin debut-singel, spilte på Øyafestivalen og holdt flere konserter i Norge. 

LES MER

Missss S

Missss S er en 21 år gammel låtskriver, sanger og rapper. Originalt er hun fra Ghana og Belgia. Når hun lager musikk, er hele verden hennes inspirasjonskilde, og hun lager alt fra soft R&B/soul til aggressiv trap. 

LES MER

Rvthless

Rvthless er et ungt band fra Nittedal som har spilt sammen siden 2016. Bandet består av fire gen-Z’s som står på grensen til å starte livet for fullt, og gruer seg stadig til dagen de må betale for egen WiFi. I 2018 signerte de til plateselskapet High Ten, og har til nå gitt ut tre singler som til sammen har fått over 10000 streams på spotify. 

LES MER

Daniela Reyes

Daniela Reyes kobinerer det uskyldige med det mektige i hennes ærlige, akkustiske opptreden. Hun kombinerer morsomme og alvorlige tekster, med vakre melodier, og skaper hun et naivistisk, men tankefullt univers.

LES MER

Greatfruite

Greatfruit er et ferskt Oslo-basert indieband etablert i 2019. De har en sound inspirert av 80s synth pop, jazz og rock. Greatfruit er retrofuturisme, og med musikken tar de deg med til fortiden og fremtiden på en og samme gang. De debuterte på Gnist i regi av OverOslo, og fikk slik sin første spillejobb på OverOslo. Greatfruit slipper sin første singel i september, og det er flere frukter i vente...

LES MER

Nani

Nani har i løpet av sin korte musikkarriere allerede hatt over 500 000 avspillinger med sine to første singler på Spotify i samarbeid med produsent duoen 2ndhaf. Debutsingelen “Se på meg” fikk 100 000 avspillinger i løpet av tre måneder, og oppfølgeren “FEM:45” har fått en enda større respons fra fanbasen.

LES MER

Britz

I september 2018 satte rapperen Britz (Yaw Britwum) fyr på internett med en freestylevideo som raskt ble sett over 50.000 ganger. Få måneder senere varmet han opp for den verdenskjente rapperen YG i Oslo og signerte platekontrakt. Oslorapperen gjør ingenting halvveis, men går all in, når han lager musikk som skal berøre hjerte, sjel og hjerne. Det blir rap, melodier og budskap i fokus.

LES MER

Spielbergs

Spielbergs er tre erfarne indie-huer fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indie-rock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utland virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.

LES MER

Pom Poko

I februar 2019 ga Pom Poko ut debutalbumet «Birthday». Bandet er kjent for sine unike liveopptredener, og har høstet jubel fra både norske og internasjonale anmeldere. Denne våren har Pom Poko vært på turné både i inn- og utland. 

LES MER

Paria

Paria er en soloartist, sanger og låtskriver som er mest kjent for sin debutsingel "91" som havnet på BBC York og brakte henne til Urørt finalen samme år.. I februar 2019 slapp hun sin debut-EP “Popsicle”, med låter som alle er skrevet, produsert og mikset av artisten selv.

LES MER

L.U:N.A

L.U:N.A er 19 år gammel og startet sin musikalske reise for 2 år siden. L.U:N.A og er halvt fransk og halvt norsk. Sammen med sin produsent og bror Leo har de skapt et unikt lydbilde som mikser sammen franske og norske tradisjoner. 

LES MER

Safario

Multitalentet Safario har på rekordtid etablert seg som en av Norges heiteste hiphop-talenter, både musikalsk og gjennom sin tilstedeværelse på scenen. I 2017 begynte han å produsere, mikse og spille inn musikk på gutterommet i Holmestrand. Siden den gang har han spilt festivaler over hele Norge. Uten promo, management eller plateselskap har Safario blitt streamet over 600.000 ganger på Spotify. Dette er begynnelsen på noe helt spesielt.

LES MER

Maja

Maja Neraas er sanger og låtskriver med lang erfaring fra forskjellige band, både som solist og korist. Hun har sunget i band siden hun var 13 år, og har siden da vært aktiv musiker. De senere årene har hun gitt ut egen poprock med norske tekster.

LES MER

The Stookers

The Stookers ble dannet i 2007 - nøyaktig 30 år etter punken så dagens lys. Det er nettopp dette året - 1977 - som er viktig for bandet. The Stookers covrer låter fra band som enten startet eller hadde sin storhetstid i og rundt dette året. Listen er lang som en sommerdag, og full av gull. Ramones, Sex Pistols, Iggy and the Stooges, Motörhead og Dead Kennedys er blant bandene som er covret. The Stookers har også børstet støv av klassikere fra Toy Dolls, Sham 69, Cock Sparrer, Dead Boys, Vibrators, Discharge, GG Allin, Johnny Thunders, Misfits og The Damned.

LES MER

Jireel

Selv om Jireel bare er 19 år gammel, regnes han som en av Sverige mest spennende og up-and-coming artister. På få år har han turnert i hele Sverige, gitt ut en rekke kritikerroste låter og mottatt både priser og nominasjoner for sin musikk.

LES MER

Samsaya

Samsaya har bestandig høstet gode kritikker for sine energiske opptredener, og Musikknyheter omtalte henne som “et fyrverkeri av en artist”.

LES MER

Turbonegro

For 30 år siden skjedde det noe fantastisk, på Nesodden så Turbonegro dagens lys (eller skal vi si mørke). Siden den gang har bandet blitt oppløst og gjort et forrykende comeback. Turbonegro har blitt et av norsk rocks mest etablerte navn både her hjemme og internasjonalt.

LES MER

Isah + Dutty Dior

Både Isah og Dutty Dior er blitt kjente navn denne vinteren etter suksesslåta “HALLO”. Det skulle bare mangle; bare på Spotify er låten streamet mer enn to millioner ganger. Nå har begge spennende prosjekter gående på hver sin kant - og vi ser fram til høsten med debutalbum fra begge gutta.

LES MER

B Young

Londonbaserte B Young er av de mest lovende rapperne fra England. Før han debuterte som rapper jobbet han i en årrekke med å arrangere lyd for andre, og samtidig fant han sin helt egen melodiøse stil.

LES MER